Complete scantool voor kwetsbaarheden

De meeste organisaties beschikken niet over de interne middelen en expertise om een vulnerability scan goed uit te voeren. De oplossing is MyVAS®: deze combineert geautomatiseerde scanning met handmatige expertise om je te helpen kwetsbaarheden te beheren.

Download brochure

Ontdek "MyVAS®", de eenvoudige, voordelige oplossing voor kwetsbaarheidsinventarisatie om de beveiliging van je onderneming te verbeteren.

MyVAS® is de eerste proactieve oplossing voor het scannen op kwetsbaarheden waarmee je jouw informatiesysteem regelmatig kunt inspecteren om kwetsbaarheden op te sporen en op te lossen, voordat aanvallers er misbruik van kunnen maken.

Door het combineren van meerdere geautomatiseerde scantechnologieën met de analyse van ons team van gecertificeerde cyberbeveiligingsexperts, kunnen wij een uitgebreide beoordeling en passende oplossingen voor herstel voor jouw gehele externe en interne omgeving bieden. Zo weet je zeker dat jouw organisatie beschermd is - en blijft - tegen steeds geavanceerdere aanvallen. Hiervoor maakt het systeem gebruik van verschillende componenten:

Perimeter vulnerability tests

Test de gedefinieerde perimeter op kwetsbaarheden in systemen, toepassingen en infrastructuur met behulp van een combinatie van meerdere scantechnologieën.

Handmatige beveiligingsanalyse

Maakt regelmatige deskundige beveiligingsscans mogelijk via meerdere scanleveranciers, waaronder Qualys, Burp en Tenable (binnenkort beschikbaar).

Vulnerability test voor cloudplatforms

Tests op kwetsbaarheden in bestands- en systeemconfiguratie en applicatieservices in publieke cloud- en multi-cloudomgevingen, waaronder Amazon Web Services, Microsoft Azure en Google Cloud.

Vulnerability test voor toepassingen

Zorgt ervoor dat webapplicaties niet worden blootgesteld aan kwetsbaarheden uit onder meer de OWASP top 10, zoals cross-site scripting en SQL-injectie. Onze experts ondersteunen ook API-analyse.

MyVAS®-rapporten

Bied gedetailleerde en aangepaste rapportformaten voor alle soorten doelgroepen (technisch, management, enz.)

Reactie op bedreigingen

Scan kwetsbaarheden in jouw hele ecosysteem om false positives te elimineren en je te voorzien van een geprioriteerd rapport van bedreigingen die dringend actie vereisen, en de bijbehorende maatregelen.

MyVAS® Dashboard

Een overzicht van jouw assets, scans en kwetsbaarheden in een paar klikken.

Stel je eigen pakket samen

Je kunt kiezen uit vier abonnementen met verschillende serviceniveau's, al verkrijgbaar vanaf € 180 per jaar.

Na het selecteren van het gewenste serviceniveau, kun je kiezen voor maandelijks of per kwartaal scannen van de interne infrastructuur en/of webapplicaties. De prijs is daarnaast afhankelijk van het aantal IP-adressen of webapplicaties dat je wilt laten scannen. Uiteraard is het tussentijds altijd mogelijk extra diensten, zoals een additionele extra scan, af te nemen.

We bieden MyVAS aan in samenwerking met ons partnerbedrijf SSL247.

Starter Scanning

Self-service Vulnerability Scanning

Starter Analyse

Analyse van geimporteerde rapportages door onze security experts

Professioneel

Self-service Vulnerability Scanning, analyse van geimporteerde rapportages door onze security experts en Vulnerability scanning met analyse door security experts.

Enterprise

Een volledig beheerde scan dienst waarbij het scannen en analyseren wordt uitgevoerd door onze security experts.

Zelf MyVAS aanbieden?

Met MyVAS bied je je klanten een enkel, cloud gebaseerd platform dat kwetsbaarheden monitort en interne en externe scans kan uitvoeren, hierbij gebruikmakend van verschillende scan engines. Je kunt het aanbod bovendien volledig flexibel afstemmen op de wensen van de klant, hierdoor is het geschikt voor grote en kleinere organisaties. Er is keuze in bijvoorbeeld het type scan, de mate van ondersteuning, het aantal IP-adressen of applicaties, en er is een uitgebreid gebruikersbeheer.

point up